CREP DE FAJOL I GARROFA

 

Després d'uns quants intents, he aconseguit donar amb la recepta perfecta per a fer creps. Els ingredients: farina de fajol d'Energy Fruits, molt digestiva, i la crema de garrofa de Carobella, boníssima i molt nutritiva. I el més important perquè la crep no s'enganxi en cuinar-la, una bona graella i la tenia per la cuina!!! Graella de ferro de Le Creuset.

Elaboració: Batem un ou, afegim mig got de beguda d'avena, una culleradeta de panela, dues cullerades de farina de fajol, mesclar. En la paella ben calenta afegim una gota d'oli i aboquem un cullerot de la mescla donant-li forma rodona i aplanant-la fins que quedo fina. Quan surten bombolletes és el moment de donar-li la volta amb una paleta plana, untar amb crema de garrofa i quan ho tinguem plegar la massa i tatxa'n.... el resultat:


Un bon esmorzar o berenar cuinat en família


Informació nutricional:

https://www.energyfeelings.com/harina-sin-gluten-de-trigo-sarraceno-ecologico/

https://etselquemenges.cat/especialista/qbio/crema-de-garrofa

Comentarios