COCA DE CEBA



Aquesta coca està deliciossa, amb pocs ingredients tenim un menjar saludable i econòmic. És una recepta descoberta gràcies a la meua veïna Débora del blog La maçaneta Dolça, si us agrada cuinar tant com a ella, en el seu blog trobareu moltíssimes receptes, tant dolces com salades, algunes sense gluten i d'altres sense sucre per tal de cuidar les intoleràncies. Débora és experta en la cuina, ha crescut envoltada per les dones de la seva família, la iaia i la mare de les que ha après moltes receptes i truquets per gaudir de la cuina.

Per fer la coca, he utilitzat farina de força Finestra Sul Cielo i sempre m'agrada afegir-li una mica de salvat de blat, oli d'oliva verge extra, sal, una ceba molt grossa y ous SoleBio.

Per saber com s'elabora visiteu el seu blog: Clic aquí per veure la recepta



Fotos pròpies

Comentarios

  1. Moltes gràcies per compartir, dóna gust que la gent confiï en mi amb les meues receptes, sempre estan fetes amb molt d'amor!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario