COMPRA SETMANAL


cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com


Començo el meu blog de la nostra cuina amb la part més important; on compro els productes amb els que després prepararé els meus millors menjars?

I aquí és on entra Espai Salut, com m'agrada comprar al de Conchi!!!, així es com es diu l'emprenedora que va creure amb el menjar vegà, ecològic i de proximitat i ens va seguint donant servei al poble agafant el traspàs de la primera botiga bio que hi va haver. I així augmentant els productes i els clients, va obrir el seu propi local al carrer Sant Miquel.

Què per què m'agrada tant esta botigueta? Els productes són tots saludables i de primera qualitat. Totes les empreses proveïdores, algunes amb el segell Deméter, estan conscienciats en la cura del medi ambient. L'atenció és alegre i transparent. Si compres un paquet d'arròs i unes carxofes t'emportes a part del producte, una recepta i una conversa. Cada producte va acompanyat d'un somriure i d'un Gràcias madrileny i vinarosenc.

I a les tardes, Conchi que concilia el millor que pot la vida laboral i familiar compta en Silvia, gran persona i professional, que també ens atén en molta atenció i és una crack  de l'ordre i de cubicar el carro, la caixa o la bossa per a que els productes que has comprat arriben en perfectes condicions a la teva llar.

A Espai Salut, per encàrrec et porten cistella de verdures d'un pagès de Vinaròs. Les verdures d'estiu formen una paleta de colores vius i les d'hivern tota una gama de verds.

cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com

I amb aquestes verdures i uns pocs productes d'Espai, a mi que sóc una cuinera en pràctiques me surten uns plats exquisits, imagineu-vos quins plats us poden sortir a vatres si cuinar és la vostra especialitat. Plats carregats amb totes les vitamines i minerals provinents de les verdures que el pagés a mimat en el seu creixement prescindint de pesticides i herbicides en el seu cultiu.

http://herbolarioespaisalut.blogspot.com/


Si durant aquests dies que portem a casa, no us va bé sortir a fer la compra, truqueu i us ho portaran a casa, (servei per a la Sénia, Sant Rafel i Vinaròs) Telèfon 977 57 54 81

També podeu fer les vostres compres còmodament al web i rebre-ho al vostre domicili (servei per a tota España)


Fotos verdures: pròpies
Foto Espai Salut: prestada per Conchi d'Espai Salut.

Comentarios