HOJUELAS


cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com


Un deliciós postre de tradició familiar, un aliment emocional de retrobament amb una de les meves arrels. Unes llarguíssimes arrels paternes comunicades amb un poblet i el seu riu, Liétor, d'on he heretat aquest postre que jo encara no he fet mai... massa temps a la cuina!. En les dates de Pasqua que estem és típic d'aquella zona cuinar-lo, sent una recepta que tant la meva àvia com els meus pares van endur-se a la maleta, per continuar amb la tradició allà on visquessin.

Necessitem tan sols tres ingredients: Farina, tres ous i oli. I passar tota una tarde entretinguts per elaborar-les.

Hojuela

Natres les endolcim amb  mel crua d'elaboració artesanal Pirineu SAS, els seus ruscos fan transhumància des de la nostra comarca (Montsià) on hivernen fins a la comarca del Pallars Jussà. Un bon berenar per celebrar la Primavera, que ben bé pot servir per regalar com a rosa de Sant Jordi.

Rosa dibuixada per Nil

Gaudiu del mes d'Abril!!!!

Fotos: pròpies

Comentarios

Publicar un comentario