PIZZA VEGETAL


cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com

La reina de la nostra cuina, si pregunto: què voleu dinar? La resposta és clara, pizza o pasta.

La nostra cuina ha de ser fàcil, sense massa complicacions i per a fer una deliciosa pizza, a vegades, recorrem a la mescla per elaborar base de pizza de Biogrà, fàcil de preparar. Feta amb farina d'espelta semi-integral, sal marina, ceba, llevat biològic en pols, orenga i all. I per donar-li forma seguim les instruccions que surten a l'envàs, fet en cartró reciclat

Un cop cuita la massa, afegim tomaca fregida Cal Valls, amb segell Deméter, salsitxes vegetals clàssiques El Granero i formatge Edamer Óma, per damunt ratllem formatge fresc de la Formatgeria la Planeta de Xert.

I el resultat... a la fotografia de dalt. Boníssim!!!! Creativitat a taula i tota feta pels Fills.

Nyam!!!!

cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com

Recordeu!! Tots els ingredients els trobareu a la botigueta local Espai Salut.

Fotos: pròpies


Comentarios