Lo meu preferit....i que bo que ens surt!!!
https://cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com/ |
Vaig escollir per fer-la la recepta del llibre Lo Rebost del meu Poble de Vicent Guimerà Sales (Restaurant L'Àntic Molí). És un receptari que va escriure com un homenatge a les nostres àvies.
Maçana
2 tasses d'aigua
1 tassa d'oli
1 llima
1 tassa de sucre
Llevadura
Farina
Per a la lletada necessitem: oli, farina, anís o aiguardent, sucre, maçana i un altra vegada sucre per damunt.
https://cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com/ |
Per al coc de maçana he fet servir farina d'espelta i avena, panela de El Granero, salvat de bla amb lli de Biogrà, llevadura seca Silesaffre, maçanes roges ecològiques, no poso res d'alcohol i sí poso llavors de matafaluga (moltes), oli de la nostra mar d'oliveres. Gràcies a l'ajuda del meu fill de tretze amassant la mescla ens ha sortit un coc exquisit.
En alguna ocasió també he fet servir les masses rodones de Buitoni i el resultat és un mandala circular.
https://cuinasensedeixardesomriure.blogspot.com/ |
Comentarios
Publicar un comentario