HAMBURGUESA DE QUINOA


hamburguesa quinoa
foto Nil per al blog La nostra cuina

He provat aquesta nova recepta i es quedarà per sempre a la nostra cuina. Hamburgesa de quinoa, formatge i anet (eneldo). Fa dies que em rondava pel cap posar-me mans a la cuina per elaborar hamburgueses vegetals i aquí dalt teniu el resultat de l'experiència, excepcional!! i com van afirmar els comensals, farten molt!!, així que amb una d'aquestes i una mica d'amanida vam obtindre un sopar ben nutritiu.

Aquesta recepta la vaig trobar en el últim número de la revista Cocina Vegetariana sana y natural del servei de prèstec de la biblioteca (núm 13-codi biblio 20/03), en l'apartat de receptes veganes i de títol Proteínas sin carne ni pescado.

Els ingredients que he utilitzat són: Quinoa real El Granero Integral, ous Sole Bio, pebre, llima, anet, ceba, formatge de confiança La Planeta, all, pa ratllat vegà Biogrà i oli d'oliva verge extra Jordi Castell Pla dels Valentins.

Per fer-les he rentat, tostat i bullit 1 i 1/2 tasses de quinoa tal com indica a l'envàs. Un cop bullit mesclo la quinoa amb dos ous grans, pebre i unes gotetes de suc de llimona. Afegeixo ceba picada o ratllada, formatge ratllat, l'anet i un all picadet (la quantitat al gust). Poso el pa ratllat 3/4 de taça y es deixa reposar cinc minuts. Formar tortitas i fregir-les en una mica d'oli.


Per saber-ne més: Quinoa-Intermón Oxfam

Salut al plat! Si ho proveu de fer m'agradarà llegir-vos als comentaris:




Comentarios