LASSANYA VEGETARIANA



Cuina fàcil i sense proteïna animal. Per cuinar aquesta lassanya he utilitzat un paquet de Lasagne de la BioIdea, ideal perquè no cal bullir-la ni posa-la en remull, tomaca fregida cal Valls amb una mica de beguda de avena, sofregit de ceba i carbassó amb llegum de soja texturitzada grossa de El Granero Integral i una bosa Violife 100%Vegan sabor mozzarella ratllat (substitut vegetal del formatge), oli de les nostres finques i sal d'herbes.

El procés de cuinar-lo és molt senzill. Untar el motlle amb oli d'oliva. Sofregir ceba y carbassó tallats a cuadradets amb una mica de sal d'herbes, quan està dorat afegir la soja amb una mica de tomaca i remenar deixant-ho 5 min a foc mínim. Muntar la lassanya banyant cada placa amb una mica de tomaca calenta, entremig de les plaques cobrir amb el sofregit i una mica de Violife, per finalitzar posar tomaca o betxamel i Violife. Al forn a segona altura, ventilador i gratinador, vuit minuts i a menjar.


https://vegetarianoshoy.org



Comentarios